Koti
Mistä löytää parhaat treenitrikoot?

Mistä löytää parhaat treenitrikoot?

Nainen treenaa

Treenitrikoot on yleisnimitys liikuntaan suunnitelluille vartalonmyötäisille joustaville ja hyvin kosteutta siirtäville leggingseille. Hyvin istuvat laadukkaat treenitrikoot ovat suorastaan välttämättömät, jos haluat nauttia täysillä sisäliikunnasta. Joskus on kuullut sanottavan, ettei liikunta ole vaatteista ja varusteista kiinni. Kyllähän se vain on tosiasia, että kun ylläsi on miellyttävät lajiisi suunnitellut vaatteet niin fiilis ja olo ovat paremmat ja motivaatio treenatakin pysyy yllä. Kukapa haluaisi treenata epämukavissa valuvissa tai kiristävissä trikoissa. Jokaiselle löytyy varmasti sopivat treenitrikoot, joissa on kiva harrastaa liikuntaa. Niitä on eri tarkoituksiin, eri materiaaleista, eri lajeihin suunniteltuja ja eri näköisiä. Treenitrikoot nousevat vuosi vuodelta suositummiksi urheiluvaatteiden kategoriassa. Mistä sitten löytää parhaat treenitrikoot?

Kun alkaa etsimään täydellisiä treenitrikoita itselleen kannattaa kiinnittää huomiota joihinkin perusasioihin ja tietenkin omiin toiveisiinsa. Treenitrikoiden kannattaa olla tarpeeksi pitkät ja korkeavyötäröiset. Toki sekin on makuasia, mutta esim. joogassa nuo ovat hyviä ominaisuuksia. Hyvä puoli varmaan olisi myös, ettei niiden läpi näkyisi ja kyykkääminen salilla olisi miellyttävää. Materiaalin tulisi olla päällä miellyttävän tuntuista ja kestää kovaa käyttöä ja useita pesukertoja. Trikoot kannattaa ostaa myös harrastamasi lajin mukaan ja jos lajeja on monta niin ehkäpä olisi hyvä hankkia useammat. Rauhallinen joogatunti vaatii erilaiset treenitrikoot kuin hikinen HIIT-tunti. Rankoissa lajeissa kuten crossfitissä kompressiotrikoot helpottavat treenejä tarjoten lihaksille tukea kun taas joogassa pehmeämpi materiaali on miellyttävämpää. Ja totta kai treenitrikoiden ulkonäkö ja väri täytyy miellyttää sinua: lempivärisissä trikoissasi treenikin sujuu paremmin ja antaa energiaa. Nyt on aika suunnata lähimpään urheiluliikkeeseen tai shoppailla kätevästi verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostaessasi sinulla on aina tuotteen palautusoikeus. Seuraavaksi muutama verkkokauppa, joista löytyy monipuolinen kokoelma treenitrikoita.

Fitnesstukku

Fittnestukun valikoima on todella laaja ja treenitrikoita löytyy monessa eri hintaluokassa ja eri lajeihin suunniteltuja. Monet valikoiman trikoista on valmistettu kompressiomateriaalista, mikä tukee lihaksistoa treenatessa. Edullisimmat treenitrikoot maksavat n. 35 € ja hintaluokassa 40 – 50 € valikoima on jo todella laaja. Tarjolla on laadukkaita tuotemerkkejä, mm. Adidas, Anarchy, Better Bodies ja Björn Borg. Ja tietenkin löytyy myös kauden uutuuksia ja aikaisempien kausien myyntimenestyjiä. Erittäin monipuolisen valikoiman treenitrikoita löydät myös Ellokselta. Täältä löytyy monia merkkejä, hyvää laatua ja raikkaita värejä. Valikoimaan sisältyy todella mielenkiintoisia löytöjä esim. Röhnischiltä kierrätetystä materiaalista tehtyjä treenitrikoita. Tuote on kierrätettyä materiaalia, joka vähentää uusien resurssien käyttöä ja jätteen määrää.

Urheiluvaatteiden ja treenitrikoiden todella laaja valikoima on myös verkkokauppa Sportamore.comissa. Täältä löytyy mm. Gavelonin treenivaatteita ja treenitrikoita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Tämä tuotemerkki keskittyy laatuun ja muotoiluun ja käyttää valmistuksessa kierrätettyä polyesteriä. Gavelo-tuotemerkistä löytyy todella hyvännäköisiä ja näyttäviä treenitrikoita ja on hyvä valinta laatua ja ympäristöystävällisyyttä arvostavalle. Kestävän kehityksen treenitrikoita löytyy myös Adidakselta, jota voi tilata vaikkapa Zalandolta. Adidaksen kestävän kehityksen treenitrikoissa on merkintä BCI eli Better Cotton Initiative. Tällaisen tuotteen osto tukee kestävää puuvillan tuotantoa. Monet tuotemerkit ovat alkaneet kiinnittämään huomiota ympäristöasioihin ja ekologisia vaihtoehtoja löytyy paljon. Todellisia löytöjä voit tehdä myös Stadiumoutletista, mistä löytyy monipuolinen valikoima hyvännäköisiä treenitrikoita tunnetuilta merkeiltä todella edullisin hinnoin. Edustettuina ovat mm. Röhnich, Craft, Karhu ja Kari Traa. Todella monista verkkokaupoista löytyy laajat valikoimat treenitrikoita ja kaikille löytyy varmasti paras juuri omaan lajiin ja budjettiin sopiva vaihtoehto. Kannattaa vertailla eri kauppojen tarjoamia vaihtoehtoja ja lukea myös hyvinvointiblogeista löytyviä käyttäjäkokemuksia. Sieltä löytyy hyviä vinkkejä, jotka auttavat sinua etsinnässä.