Esillä olevat artikkelit
Palkkaa mentalisti juhliin

Palkkaa mentalisti juhliin

Juhlia järjestäessä mieleesi saattaa tulla ajatus siitä, että juhliin olisi mukavaa järjestää jotain ohjelmaa. Riippuen juhlista ja niiden tyylistä, ohjelmanumeroita voi kehittää laidasta laitaan. Mietitäänpä hieman millaista ohjelmaa juhliin voi järjestää ja millaista ohjelmaa ostaa.

Itse järjestetty ohjelma

Ohjelman juhliin kuin juhliin voi järjestää täysin itse. Netistä löytyy paljon kirjoituksia ja videoita sekä vinkkejä erilaisen juhlaohjelman järjestämiseen. Kavereilta voi myös kysellä vinkkejä kaikenlaisista ohjelmista, joita hekin ovat juhlissa nähneet. Tarvittavat materiaalit juhlien ohjelmanumeroihin löytyy luonnosta, kaupoista tai jopa oman kaapin perältä. Itse järjestetyssä ohjelmassa vain mielikuvitus on rajana! Ohjelmaa on mahdollista muokata vielä viime hetkelläkin ja tehdä siitä juuri juhlaväen näköistä. Monet haluavat kuitenkin päästä helpommalla ja tilata ainakin osan ohjelmasta valmiina juhliin, jolloin he pääsevät itse nauttimaan rauhassa juhlista ja ohjelmasta.

Tilattua ohjelmaa

VIini

Ohjelmatarjontaa juhliin on todella runsasta. Netin ja eri sosiaalisten medioiden kautta tarjotaan ohjelmaa juhlaan, kuin juhlaan. Millaista ohjelmaa juhliin sitten tilaisi? Se riippuu täydellisesti juhlan teemasta. Toisiin juhliin sopii tanssiorkesteri ja toisiin taas muuten vain taustalla soittava orkesteri tai kosketinsoittaja. Lasten juhliin on omiaan ilmapalloista hauskoja eläimiä askarteleva hauskoihin vaatteisiin pukeutunut pelle tai klovni. Hautajaisiin sopii rauhallista musiikkia soittava pianisti ja läksiäisiin hauskuttava stand up koomikko hassuttelemassa. Lasten juhlien päänumero voi olla vaikkapa naapurin kissanpennut. Sen erikoisempaa ei aina tarvita. Valinnanvaraa kuitenkin on laidasta laitaan. Mietipä vaikka polttareita! Jokaisiin polttareihin keksitään parhaan mahdollisen ideoinnin perusteella toinen toistaan hauskempia tai erikoisempia ohjelmanumeroita. Uudempaa ohjelmaa voi hankkia palkkaamalla mentalisti juhliin. Mentalistin esitys on todella mieleenpainuva. Mentalistin esityksessä on mukana mielen taikaa ja voipa joku miettiä, osaako mentalisti oikeasti lukea ajatuksia. Mentalistin voi tilata myös lasten juhliin ja tapahtumiin hämmästyttämään ja kummastuttamaan lapsia ja lapsenmielisiä juhlijoita.

Mentalismi

Mentalismi on mielen taika, psykologiaa. Mukana on tiedettä ja taidetta. Mentalisti voi saada aikaa tunteen ajatusten lukemisesta ja taikuudesta tai ennustaapa hän jopa tulevaisuutta. Mentalisti on kuin taikuri, joka tulkitsee kehon kieltä ja mikroilmeitä ja saa ihmiset uskomaan taikoihinsa. Usein mentalisti ottaa näytökseen myös avustajan yleisöstä. Mentalistin esitys perustuu psykologiaan, ihmistuntemukseen, temppuihin ja harhautukseen. Mentalistin juhliisi löydät mistäpä muualta, kuin netistä. Palkkaamalla mentalistin juhliisi, on ohjelmanumero varmasti mieleenpainuva.

Muuta ohjelmaa, vai tarvitaanko sitä?

Jos olet kutsunut juhliesi esiintyjäksi mentalistin, et välttämättä tarvitse juhliin mitään muuta ohjelmaa. Ammattitaitoinen mentalisti kietoo yleisönsä pikkusormensa ympärille. Ihmeteltävää riittää vielä pitkään esityksen jälkeenkin. Tässä onkin yksi hyvä vinkki ohjelman järjestämiseen: älä järjestä liikaa ohjelmanumeroita. Liian tiukkaan ympätty ohjelma aiheuttaa stressiä ja turhauttaa juhliin osallistuvat. Juhlissa halutaan myös jutella rauhassa muiden osallistujien kanssa ja tavata tuttuja ihan rauhassa. On tärkeää, että juhlissa mukana olevat vieraat saavat nauttia juhlassa rennosta tunnelmasta sen sijaan, että he joutuisivat istumaan useita tunteja paikallaan katsomassa ja kuuntelemassa esityksiä. Juhlasta riippuen myös tanssille on hyvä varata aikaa! Mukavan jutustelun jälkeen on aika mukavan ja rennon tanssin. Tanssit voivat kestää myöhään yöhön. Siihen suomalainen juhlakansa ei kyllästy koskaan. Tanssimusiikki on tietysti syytä suunnitella osallistujien ikä huomioiden, sillä humppa ei välttämättä sytytä nuoria eikä rokki vanhempaa juhlakansaa. Toki juhlissa voi olla jotain vähän jokaiselle, kun musiikin vain suunnittelee huolella etukäteen.

Häät

Ohjelmaa juhliin voi siis keksiä mielin määrin ja keksimisessä vain mielikuvitus on rajana. Muutamia ajatuksia kannattanee kuitenkin ottaa huomioon. Suomalaiset ovat ujoa kansaa. He eivät välttämättä innostu kaikesta, varsinkin selvin päin. Ketään ei ole järkevä pakottaa tekemään mitään vasten tahtoaan. Näin varmistetaan kaikille mukavat juhlat. Myös ujommat juhlijat nauttivat, kun saavat osallistua omilla ehdoillaan juhlaan. Juhlissa on aina mukana myös niitä, jotka haluavat olla mukana kaikessa ja sekin on hyvä suoda heille. Pääasiana juhlissa on se, että kaikilla on hauskaa ja mukavaa. Erikoiset ohjelmanumerot ovat myös mukavia ja mieleenpainuvia, mutta vaikkapa käärmeen tuominen ohjelmanumeroksi juhliin voi aiheuttaa paniikin jossain henkilössä. Onnistuneissa juhlissa kaikkea on sopivasti. Ei liikaa eikä liian vähän. Parhaita juhlia muistellaan vielä vuosikymmenien jälkeen!